Селфи предизвикателство очаква кандидат-ангелите във втория епизод на новото любимо шоу на феновете с водещ Мегз
Огромен интерес предизвика новото уеб риалити InstaQueen, като първият епизод на шоуто за броени часове събра близо 100 000 гледания във Vbox7.com. Второто предизвикателство пред кандидатките за короната в InstaQueen - Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава, е изкусително селфи с послание. Коя от амбицираните за победа млади дами ще се справи най-добре със задачата и ще се доближи до мечтата си да стане едно от най-следваните момичета в България, гледайте в новия епизод .

Във втората серия водещата на бляскавия уеб проект Мегз насърчава претендентките за InstaQueen да се опознаят и освен конкурентки за короната, да станат опора една за друга. След разпределянето по двойки, талантливата дизайнерка запознава кандидат-ангелите с ментора им в новото предизвикателство – известния фотограф Георги Малев.

мегз
NOVA

От опитния професионалист младите красавици ще научат, че добрият кадър, подходящата поза и светлина не са единствените елементи за успешното селфи. Какво трябва да бъде посланието на един истински ангел на Мегз и кой е победителят във второто предизвикателство от академията за красота? Отговорите на тези и много други въпроси ще откриете в новия епизод на бляскавото риалити InstaQueen първо във Vbox7.com.

Не пропускайте и третия епизод на продукцията този петък, когато Ирина, Ивомила, Радостина, Доби, Ирена и Десислава ще разберат колко важна е максимата „здрав дух в здраво тяло“ за перфектната визия. Полезни съвети за здравословното хранене и отличната форма ще им даде фитнесмоделът Биляна Йотовска, а неотлъчно до нея за представянето на момичетата ще следят водещата Мегз и моделът Бояна Маринова.

Успоредно със сериите, феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook.

Гледайте InstaQueen всеки вторник и петък във Vbox7.com. Следете актуалната информация за шоуто в Instagram и Facebook.