Димитър Петров
Димитър Петров / netinfo
Димитър Петров от град Горна Оряховица спечели фантастичните 1 000 000 лева от билет „Златните пирамиди за милиони 2“ на Национална лотария. Второто издание на този билет излезе съвсем скоро, но вече е на път да повтори постижението на първото, което превърна петима българи в милионери.

Големият късметлия е на 30 години, семеен е и има две деца. Той е четвъртият милионер на Национална лотария от началото на 2018-а година. „Много съм развълнуван. Не съм очаквал толкова голяма печалба. Първоначално помислих, че са 10 000 лева, обаче се загледах по-внимателно и видях, че има още нули“, каза Димитър.

Щастливецът разказа, че откакто е излязъл билет „Златните пирамиди за милиони“, играе само с него. Той сподели, че цялото му семейство си пробва късмета в Национална лотария, а участието им се е превърнало в традиция. Вълнуващото събитие в живота на Димитър се случва именно когато той придружава баща си, който всеки ден играе Лото 5/35 „Златната топка“. Късметлийският пункт, в който огромната сума пада в ръцете му, е Lafka в Горна Оряховица.

Двамата мъже споделиха, че очакванията им са надминати, защото винаги са мечтали за печалба от максимум 100 000 лева. С парите най-новият милионер ще направи ремонт на семейната къща. Планира и да заведе семейството си на почивка, тъй като през последните няколко години не са имали тази възможност. Дестинацията, която мечтае да посети, е Дубай.

В билет „Златните пирамиди за милиони 2“ остават цели четири печалби по 1 000 000 лева, с които много скоро още четирима души могат да се озоват в света на милионерите.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell, ЕКО и Gazprom, търговски вериги EasyPay, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol