В новото видео на Natali’s Beauty Наталия ви показва една тенденция, която със сигурност сте виждали това лято, а именно - гримът в по-топли нюанси - керемида, корал и кафяво.

Вижте стъпка по стъпка как да си го направите:

chess rookСтартирайте с поставянето на основа, която ще задържи грима на място за по-дълго време, но и ще придаде много фин блясък. Така кожата ще изглежда свежа и тонизирана.

chess rookСлед това е време за фон дьо тен със средна покривност и естествен финиш.

Каква лятна визия ти подхожда според зодията? (ВИДЕО)

chess rookНанесете коректор с висока покривност на точици в зоната под очите и около нослето. След това прелейте добре.

chess rookОформете веждите с прахообразен продукт и фиксирайте с прозрачен. И за да бъде по-младежка и свежа визията, срешете косъмчетата нагоре и оставете веждите да изглеждат по-бухнали и непокорни.

chess rookИзползвайте основа за сенки, за да изпъкнат цветовете им по-добре. За дефиниция на клепача поставете 1-2 тона по-тъмна сянка в сгъвката с пухкава четка. Остатъка нанесете и по долния клепач. После с малко по-прецизна четка за преливане поставете кафяво-керемиден цвят в сгъвката, за да дефинирате още по-добре. След което с пръст нанесете керемидено-оранжев цвят по целия подвижен клепач, като накрая го прелейте с останалите цветове. От него нанесете и по долния клепач. За да се получи хубав опушен ефект, поставете във външния ъгъл на окото и в коренчетата на миглите тъмнокафяв цвят.

Изберете цвят „жив корал“, за да сте модерни (ВИДЕО)

chess rookЗавършете с няколко слоя спирала по горните и долните мигли.

chess rookС кремообразен контур очертайте зоната под скулите, в основата на челото и под нослето.

chess rookНанесете руж с леки златисти отблясъци.

Разкриха кои са перфектните цветове за първа среща

chess rookПоставете златист хайлайтър във вътрешното ъгълче на окото, под веждите, най-високата част на скулата и изрисувайте буквата „С“ към слепоочието и челото.

chess rookЗа финал нанесете червило в неутрален цвят, което да кореспондира по възможно най-добрия начин на клепача.