Животът на всички е непредвидим - днес си на върха, а утре се сгромолясваш шумно. Така е и с големите звезди на киното. Някои актьори не успяват да се справят с тези ситуации, докато на други им се случва чудото и кариерата им възкръсва. Каналът "Cool News" във vbox7 показва някои от тях:

Хоакин Финикс

Днес всички говорят за него, тъй като получи Оскар, но той не винаги е бил на върха на славата. През 2009 г. Хоакин и Кейси Афлек започват работа по филмът "I'm Still Here". За целта Хоакин си пуска дълга коса и брада, ролята му е да се прави на луд. Но вместо да го приемат на сериозно, всички му се смеят. Филмът се определя като провал. Две години актьорът е безработен, но идва филмът "Учителят", а с това и ролята, която го изстрелва към върха. След това никой не се съмнява в актьорския му потенциал.
 
Рене Зелеуегър

Повечето хора познават актрисата от ролята ѝ в "Дневникът на Бриджит Джоунс". След това обаче тя се появява в мюзикъла "Чикаго", където доказва, че е добра певица. След това тя получава Оскар за ролята си в "Студена планина", но след това нещата се объркват. След тонове пластични операции актрисата става неразпознаваема. По всичко изглеждаше, че грешните решения са прекратили кариерата на Рене Зелеуегър, но през 2019 г. тя се снима във филма "Джуди". Критиците твърдят, че това е дало повторен старт на кариерата ѝ.
 
Уинона Райдър

Кариерата на актрисата започна още през 80-те години. Тя участва в десетки филми. През 2000 г. се снима с Ричард Гиър в "Есен в Ню Йорк", което е огромен успех за нея. Но след това, година по-късно, Уинона е арестувана и обвинена в кражба. Съдът отсъжда тя да плати огромна глоба, да положи обществено полезен труд и да се подложи на обучение. През 2010 г. има малка роля в наградения с Оскар "Черният лебед", а днес е звезда в сериала Stranger Things.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#winonaryder #pockett #pockettfan

A post shared by POCKET T (@pockettfan) on


Даниел Радклиф

Няма как да не се сетим за Хари Потър, когато стане въпрос за актьора. След снимките по книгите никой не можеше да мисли за Даниел Радклиф за нещо различно от Хари Потър. Но през 2016 г. нещата се променят във филма "Swiss Army Man", където се открива невероятния потенциал на актьора.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photoshoot by Mark Arbeit

A post shared by Daniel Radcliffe (@danielradcliffeactor) on


Робърт Патинсън

Актьорът не става известен по класическия път. На него му е било доста трудно, защото е бил срамежлив. Затова първо решил да се пробва с модата. След това започнал да се учи на актьорска игра. Впоследствие получава роля във филм за Хари Потър и след това, разбира се, ролята на вампира Едуард в "Здрач". След това обаче Патинсън се изгуби, за да се завърне с ролята си във филма "Изгубеният град Z".