Търси се най-голямата красавица на морската столица
Търси се най-голямата красавица на морската столица / netinfo

Красавиците на морската ни столица ще дефилират сред шатри с балдахин в градините на комплекс Гранд Хотел Варна на 24 август.

Престижният конкурс за красота “Мис Варна” се провежда за трета поредна година. Организатор на събитието e агенция “ВИП Фешън Груп”. На кастинга миналата неделя бяха избрани най-красивите момичета от морската ни столица. Изискванията към момичетата са: възраст между 16 и 25 години, височина над 170 см.

Конкурсът ще се проведе на хитовия комплекс “Парти Бийч”, край басейна на Гранд Хотел Варна, като за целта ще бъде построена специална сцена. Естествен уникален декор на събитието ще бъдат елегантните бели шатри и балдахиновите завеси.

Водещи на събитието са известните ценители на женската красота - Иван и Андрей от “Сблъсък”, компания на сцената ще им прави красавицата Снежанка Касабова - „Мис Варна 2005”. Участничките в конкурса ще се представят в три тура: екстравагантно облекло, бански костюми и официални тоалети.

За настроението на гостите между туровете ще се погрижат фолклорна формация „Вакали”, познати от шоуто на Слави Трифонов, а финалистите на „Мusic Idol” ще направят последната спирка oт турнето си на сцената на „Мис Варна 2007”.

Победителката ще бъде наградена с разкошна и много скъпа корона, специално изработена от „Велмар”, която ще се съхранява в сейф до началото на конкурса.