Мариян Станков Мон Дьо
Мариян Станков Мон Дьо / NOVA
Мариян Станков – Мон Дьо говори с най-близките до Мария Бакалова и изявени представители на кино гилдията у нас
Звездна нощ предстои утре вечер със специалното студио „Треска за Оскари – Нощта на триумфа“. Журналистът Мариян Станков – Мон Дьо се отправя на бляскаво пътешествие в Холивуд веднага след „Забраненото шоу на Рачков“ по NOVA. Заедно с над 15 представители на кино индустрията у нас, той ще покаже триумфа на българската актриса Мария Бакалова, която пише история с номинацията си за най-добра актриса в поддържаща роля. В нощта на истината говорят най-близките до актрисата хора. Кои са те, зрителите ще разберат утре вечер само по NOVA.

Часове преди раздаването на най-престижните филмови награди „Оскар“ главна роля в специалното студио има и момичето, което познава ДНК-то на Холивуд – Стаси Айви.

Ексклузивен гид в „Нощта на триумфа“ от мястото на събитието – Лос Анджелис, ще бъде Соня Васи – българката, която Холивуд вече познава. Тя ще представи и дъщеря си Бриана, която е родена в Америка, но обича България.

В студиото в София най-добрите ще коментират най-добрите. Част от „Треска за Оскари: Нощта на триумфа“ ще станат режисьорите Виктор Божинов и Ники Илиев, актьорите Яна Титова, Лилия Маравиля, Александър Сано, Асен Блатечки и Неда Спасова. Към тях ще се присъединят още Ива Екимова, Максим Ешкенази, кинокритиците Димитър Друмев и Благой Иванов, модната стилистика Невена Николова, както и най-известният български актьор в Холивуд – Юлиан Костов.

В 3.00 ч. на 26-и април, веднага след края на специалното студио „Треска за Оскари – Нощта на триумфа“ по NOVA, зрителите ще могат да проследят церемонията по раздаването на 93-тите награди на американската Академия за кинематографично изкуство „Оскар“ на живо по филмовия канал KINO NOVA.