Казват, че синовете приличат на майките си, а дъщерите - на своите бащи. Е, това невинаги се оказва истина. Поне не и за красавицата, за която ви разказваме. Съвсем скоро тя навърши 21 години, а нейната майка ѝ честити в социалните мрежи. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7:

Тя се казва Ава Филип и е дъщеря на едан от най-харесваните и известни американски актриси - Рийз Уидърспуун. Ава е най-голямото от трите деца на актрисата Рийз Уидърспуун. Тя е плод на любовта ѝ с актьора Райън Филип, с когото са женени от 1999 до 2008 г.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

it was the best of times (during the worst of times) ⛵️#birthdaybubble #21

A post shared by ava (@avaphillippe) on


Двойката има и по-малък син - Дийкън Филип, който е на 16 години. Третото дете на Уидърспуун е синът ѝ Тененси (на 7 години) от брака на звездата с Джим Тот.

Рийз и Джим са семейство от 2011 година. Ава е пълно копие на своята звездна майка. Момичето притежава красивата усмивка, специфична брадичка и красивата руса коса на Рийз. Но не може да се отрече, че е наследила и чара на баща си Райън Филип.

Красивата Ава има почти хиляди последователи в Инстаграм. Тя често споделя различни снимки, от които си личи, че е наследила не само красотата на майка си, но и нейните артистични заложби.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌴🌴🌴

A post shared by ava (@avaphillippe) on