Преди години темата за сексуалните отношения е била табу. С времето обаче доста неща са се променили, а с навлизането на поп културата сексуалността се превърна в нещо, от което някои хора дори печелят пари и слава. Много популярни жени неведнъж са давали съвети за по-добър секс, независимо дали към мъжете или жените. Вижте някои от тези съвети в канала "Cool News" във vbox7:

София Вергара

"Ключът към перфектния секс е двамата партньори да бъдат спонтанни. Това не означава, че трябва да правят странни пози. Най-важното е да се обичате".
 

Ким Катрал

"Най-добрият начин да покажеш признателност към половинката си е като реагираш на докосванията му. Това е най-хубавият подарък, който жена може да даде на мъжа си."

Хaйди Клум

"Някои хора са по-големи експериментатори в леглото, докато други са по-скучни. Не е лошо и да влизате в някакви роли, изобщо да мислите извън рамките."
 

Ева Лонгория

"Съветът ми към дамите, които не се чувстват удовлетворени в леглото, е да си купят вибратор. Хубавото е, че можете да го използвате както сами, така и с партньора си“.