Стефан Илчев се завръща с нов образ и нов репертоар
Стефан Илчев се завръща с нов образ и нов репертоар / netinfo

Стефан Илчев, който изчезна за цяло лято от публичното пространство, се завръща с нов образ и много изненади. Поп звездата ще открие сезона на 14 ноември в Зала 1 на НДК с участие в големия благотворителен концерт, посветен на децата, болни от диабет. На тях ще подари и новата си песен Bad Boy (Лошо момче) по текст на Владо Михайлов и ко

Стефан Илчев се завръща с нов образ и нов репертоар
netinfo
мпозитор Младен Македонски.

„Вече стана традиция в началото на сезона на празниците да правя поне един благотворителен концерт, а болните деца са тези, които имат най-много нужда и то не само от средства, а и от повече добро настроение и стимул да се усмихват и да танцуват като връстниците си".

В отговор на усещането за безнадеждност, което все повече завладява хората в кризата, Стефан Илчев реши да промени изцяло и собствената си визия, така че феновете ще го срещнат преобразен и много пъстър, с палаво излъчване на дете.

Такъв е и новият му репертоар, върху който е работил близо година и който е съставен от песни с повече динамика и танцувален елемент. „Няма безнадеждни ситуации, трябва само да се отървем от собствения си песимизъм", обоснова решението си Илчев.

В добавка към новата музика, която ще ни предложи, поп изпълнителят е направил и нова фотосесия, която представя идеята му за пъстрота, настроение и детски игри.

Стефан Илчев се завръща с нов образ и нов репертоар
netinfo