/ Gulliver/Getty Images
Всеки момент сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън трябва да роди първородната си рожба. Деликатното състояние на 35-годишната Пипа обаче не й попречи да уважи сватбата на принцеса Юджени, която се състоя вчера.

Сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън очаква първото си дете

Очарователната сестра на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън, която е в напреднала бременност, изглеждаше очарователно. На церемонията Пипа се появи в семпла зелена рокля, която подчертаваше идеалната форма, в която се намира.
 

Gulliver/Getty Images


Пипа Мидълтън се омъжи за фондовия мениджър Джеймс Матюс през 2017 г. Той е бивш автомобилен състезател и настоящ финансов ас. През юни т.г. двамата потвърдиха, че очакват първата си рожба.
 
Фразата, че старата любов ръжда не хваща, е повече от вярна за двойката. Те се срещат за кратко през 2012 г., но се разделят. След няколко годишна пауза отново намират път един към друг, за да създадат семейство.
 
Приказната сватба на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Джеймс Матюс е съосновател и изпълнителен директор на Eden Rock Capital Management. Компанията управлява инвестиции на стойност поне 1 млрд. лири и е кръстена на хотела, който родителите му притежават в Сен Бартелеми.