Пипа Мидълтън
Пипа Мидълтън / Guliver/Getty Images
Папараци изловиха по бански костюм бременната по-малка сестра на херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън. Пипа Мидълтън и съпругът ѝ Джеймс Матюс са на почивка в Италия.
 

Pippa and James in Italy❤️ #pippamiddleton

A post shared by 🌸Philippa Middleton-Matthews🌸 (@philippa.middleton) on

Пипа сияе и изглежда в страхотна форма. Красавицата се е отдала на пълен релакс на плажа и демонстрира гордо наедрялото си коремче. Пипа не спира и да спортува, използвайки възможността да поплува в морето, което е идеална възможност за всяка бременна жена да поддържа здравето си и да подготви тялото си за промените и раждането.
Пипа Мидълтън призна, че е бременна

През юни Пипа Мидълтън официално обяви, че е бременна, въпреки че новината се появи в медиите още през април. Тогава тя разказа, че е минала първите три месеца на бременността без напрежение.
Сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън очаква първото си дете

„Забелязах промяна на тялото и увеличаване на теглото си - но чрез ефективни упражнения и спорт чувствам, че то се подсилва, за да поддържа здравословна бременност, раждане и възстановяване", призна тогава по-малката сестра на херцогинята на Кембридж.
Приказната сватба на Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Пипа Мидълтън се омъжи за мениджъра на хедж фондове Джеймс Матюс през 2017 г. Двамата очакват първото си дете през октомври.