Скандали и сдобрявания водят Съквартирантите до трета Номинация
Скандали и сдобрявания водят Съквартирантите до трета Номинация / Нова тв

Радостите и неволите на Съквартирантите сменят своето място със светкавична бързина. По време на вчерашния епизод зрителите станаха съпричастни на яростни скандали, трогателни сдобрявания и привидно опасни начинания с леко шеговит характер.

Пред Лили беше поставен изборът дали да се жертва, като стане мишена на ножехвъргач, в името на седмичния бюджет или да се откаже в името на собствената си безопасност. След като смелата Лияна прие предизвикателството, а Съквартирантите излязоха в двора на Къщата, за да я подкрепят, те бяха уведомени, че Мисията ще симулира хвърляне на ножове по певицата, а останалите ще трябва да се преструват на уплашени. Така в комичната ситуация BIG Brother поощри смелостта на Лияна, възнаграждавайки я с увеличение на бюджета.

Друга не толкова забавна ситуация се разигра между Мишо Шамара и Тервел Пулев, след като боксьорът замери рапъра с джапанка. Мишо се оказа смъртно обиден и това предизвика скандали както с Тервел, така и с Пламен. Напрегнатата ситуация в Къщата приключи с положително развитие, след като на Мишо и Тервел се наложи да „делят една шушулка“. Мисията включваше работа в екип, в която двамата Съквартиранти се вмъкнаха в костюм на шушулка и ловиха балони с вода, за да осигурят прехраната на Къщата. В крайна сметка Мишо призна, че е прекалил и най-накрая прие извиненията на Тервел, последвани от една мъжка прегръдка.

Тази вечер, точно в 20:00 по Нова ТВ в Къщата на VIP Brother 2013 Съквартирантите отново ще трябва да номинират някой от останалите участници. След насъбралите се конфликти в Изповедалнята на VIP Brother 2013 ще стане ясно кой е простил искрено и кой не е забравил обидата.

Новата Номинационна игра, подготвена от BIG Brother, ще бъде свързана със Словото. Разделени на два отбора Съквартирантите ще трябва да покажат съобразителност и добро познаване на българския език. В ролята на Капитан на Червения отбор ще влезе певицата Ирина Флорин, а Синият отбор ще бъде оглавен от Стойко Сакалиев.