Силвестър Сталоун
Силвестър Сталоун / Gulliver/Getty Images
"Силвестър Сталоун се събра със съпругата си Дженифър Флавин месец след като тя подаде молба за развод. Те се срещнаха у дома, поговориха си и разрешиха всички различия. И двамата са много щастливи“, каза говорител на актьора пред Page Six.

Малко преди това ET съобщи, че Сталоун и Флавин са се съгласили да разрешат всички въпроси, свързани с разтрогването на брака им, "по достоен, приятелски и личен начин" извън съда, защото това би било по-добре за семейството им.

През август стана известно, че моделът Дженифър Флавин е подала молба за развод със Силвестър Сталоун след 25 години брак. Тя обвини съпруга си в "умишлено прахосване на семейното имущество" и поиска финансова компенсация.

Слуховете за кавгата на двойката обаче се появиха още по-рано, когато Сталоун направи татуировката на рамото си с лицето на Дженифър върху изображението на куче. Запознати казаха на TMZ, че двойката се скарала тежко, защото Силвестър си взел ротвайлер, а Флавин не искал куче. Впоследствие актьорът потвърди, че наистина е имало спорове за домашния любимец, но отбеляза, че не това е причината за разрива. Той отхвърли обвиненията в присвояване.

Преди два дни Сталоун публикува в Instagram снимка, на която той и Флавин вървят един до друг, държейки се за ръце. Още тогава започнаха да говорят за събирането на двойката. Сега вече това събиране явно е потвърдено.Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се женят през 1997 г. и имат три дъщери: София, Систин и Скарлет.
БГНЕС