Риана купи луксозна къща на брат си
Риана купи луксозна къща на брат си / снимка: Reuters, архив

Риана купила луксозен дом на брат си в Барбадос, съобщават британски медии.

24-годишната певица купила къщата на брега на морето в родната й страна за 22-годишния Рори и му дала неуточнена сума пари, за да му помогне да започне кариера на рапър. "Риана е близка с брат си и би направила всичко, за да му помогне. Те много се разбират и са най-добри приятели. Тя иска да е сигурна, че той ще развие таланта си, без да се притеснява за пари", разкри близък до певицата източник.

Рори, чийто артистичен псевдоним е GQ, пусна първия си сингъл "Feel Me" миналата година, а сестра му изглежда много иска да му помогне да постигне успех. "Тя много обича Рори и иска да му осигури собствен дом с известна сума пари в банката. Тя го направи като изненада, когато той най-малко го очакваше", допълни източникът пред в. "Дейли Стар", предава БГНЕС.

Щедростта на Риана не била изненада за хората, живеещи в родния й град, тъй като тя често дарявала пари на местната църква и на старото си училище. "Риана не е човек, който къта пари за себе ти. Тя знае как да се наслаждава на живота и обича да споделя парите си", допълва източникът.