Клои Кардашиян
Клои Кардашиян / Gulliver/Getty Images
Риалити звездата Клои Кардашиян оповести в избора на име за първородната си дъщеря, съобщават световните информационни агенции.

Ново бебе в клана Кардашиян: Клои стана майка на момиченце
 
Момиченцето, което се появи на бял свят миналата седмица, ще носи името Тру "Нашето момиченце, Тру Томпсън, открадна сърцата ни и ни преизпълни с любов. Появата на този малък ангел е истинска благословия за цялото семейство. Мама и татко те обичат истински, Тру!", пише 33-годишната Клои Кардашиян в социалните мрежи. 
 
Малката Тру се появи на бял свят миналия четвъртък, докато медиите се занимаваха с поредното съобщение за изневяра от страна на таткото, баскетболиста Тристан Томпсън.
 
 

We are ready whenever you are little mama 🦋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on


Тогава дори се заговори, че стресът, предизвикан от поведението на спортиста, е довел до преждевременното раждане на момиченцето.

Голямо семейство: Ким и Кание се радват на още едно момиченце
 
Тру е третото бебе от риалити клана Кардашиян/Дженър, появило се на бял свят през тази година. През януари Ким Кардашиян Уест и рапърът Кание Уест се сдобиха с трето дете, родено от сурогатна майка. Звездната двойка кръсти момиченцето Чикаго.

Риалити звездата Кайли Дженър стана майка
 
През февруари по-малката полусестра на Клои Кардашиян, Кайли Дженър, роди дъщеричка Сторми от рапъра Травис Скот, припомня Ройтерс.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА