Новата година дойде с няколко новини за звездни бременности и едно обещание за звездна сватба.

"Надявам се през тази година да се оженя", сподели рапърът 100 Кила навръх Нова година в телевизионно шоу. Такъв  беше и късметът му от новогодишната баница - "сватба".

Родни таблоиди пишат, че рапърът е щастливо обвързан от дълго време и близките му знаят, че е много влюбен в жената до себе си. Но коя е тя? Вижте още любопитни неща в канала "Опасни връзки" във vbox7.

100 Кила и половинката му са заедно поне от 2017 г. Тя е истинска красавица, но профилът ѝ в Instagram е заключен. Казва се Олга и е от Добрич. Двамата често са засичани заедно по заведения, в които Килата е имал участие.
 

Олга се появява за първи път на светско събитие в края на 2019 г. Става въпрос за представянето на автобиографията на 100 Кила, която се състоя в столичен мол. Двамата тогава бяха облечени с еднакви пуловери. 

Думи на Килата по адрес на Олга многократно са цитирани в родните сайтове: "Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива".