Професионалисти х 3 в „Стани богат”
Професионалисти х 3 в „Стани богат” / Нова тв

Професионалисти х 3 ще видим в „Стани богат" тази вечер, когато социологическите данни ще са повече от еднозначни: с най-голям шанс за победа ще бъдат журналистите, диджеите и семейните тандеми.

Първи това ще докажат баща и дъщеря - Андрей и Стела Райчеви, с изключително богат опит в домашните игри. С доказана стратегия при разплитането на асоциативни и логически загадки, двамата ще демонстрират и как протичат споровете между тях в търсене на верния отговор. Какви обаче са те извън играта? Защо Стела напуска училище, когато е само на 16 години, и как реагират родителите й? Ще разберем какво изпитва Андрей Райчев в мига, когато разбира, че дъщеря му е кръстила сина си на него, и как изглежда внукът му през собствените му очи. Темата за социологията също няма да бъде пропусната - бизнес за милиони ли са социологическите проучвания, какво ще се случи на предстоящите Евроизбори и докъде трябва да се простира вярата в тази наука?

Професионалисти х 3 в Стани богат
netinfo
Веднага след тандема Райчеви, в студиото на Ники Кънчев ще влезе един истински водещ тандем - нежната половинка на „Здравей, България" Ани Цолова и лицето на „Събуди се" - Мирослава Иванова. Две дами, които имат сериозен опит в задаването на въпроси, но дали са също толкова добри в даването на отговори? Възможно ли е в днешно време да съхраниш себе си като безпристрастен журналист, да устояваш принципите си и да отсяваш ефективно важното от маловажното? Какво се случва, когато две опитни водещи попаднат под кръстосания разпит на друг опитен водещ, ще разберем довечера.
Професионалисти х 3 в Стани богат
netinfo
На финала на „Стани богат" - DJ-ите влизат в играта, миксирайки подозрително богати знания с неподозирано интересни истории - създателите на клубната сцена у нас DJ Ясен Петров и DJ Стивън ще се изправят пред Ники Кънчев, за да спретнат истинско парти. Преди това обаче двамата ще се върнат назад към годините, когато за първи път се пробват да пускат музика. Резултатите са фрапиращи - Стивън си навлича вниманието на полицейска патрулка, а Ясен постига своеобразен рекорд - изпразва претъпкано заведение за 3 минути. Тандемът им ще стане още по-съмнителен, когато самият Ники Кънчев ще ги заподозре в сериозна конспирация - оказва се, че извън диджейството, Стивън е машинен инженер, а Ясен е завършил специалност „Гръцка филология". Дали това обаче ще бъде единствената причина за изключително силното им представяне и колко напред ще стигнат в играта?