Инцидент на Арената извади играч на Бойците от номинационната битка
Приключенците доминираха и във втората номинационна битка на Арената и племето ще остане цяло след първата седмица в „Игри на волята: България“. Те сразиха Бойците със смазваща преднина в изключително тежката физически игра.

Всеки от отборите трябваше да премине по двойки през трасе с най-различни препятствия, а на връщане да носи тежки трупи. Въпреки видимия на пръв поглед физически превес на Бойците, Приключенците успяха да натрупат завидна преднина и да я задържат до края.

Игри на волята България

Игри на волята България

Неочакван инцидент на Арената спря играта още в началото. Станислава претърпя удар на главата, влизайки в 6-метровата траншеа и се наложи лекарският екип на предаването да се намеси. Д-р Витан Витанов и колегите му реагираха изключително бързо и професионално, но Станислава трябваше да напусне битката веднага. Въпреки това Бойците не се предадоха и продължиха с човек по-малко.

Игри на волята България

Игри на волята България

Кои ще бъдат първите номинарани от племето на Бойците? Ще продължи ли напрежението между Шампионите, както и личните нападки между Мани и Стоян? Какво ще се случи в битката за спасение? Кой ще се спаси и кой ще бъде първият, изпратен на Плажа на Отшелника? – зрителите ще видият утре вечер в 21:00 по NOVA!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата.