/ Gulliver/Getty Images
Актрисата Приянка Чопра и певецът Ник Джонас размениха обети и на хиндуистка церемония, която е кулминацията на тридневната им сватба в индийски замък, в която имаше мач по крикет, боливудски песни, танци и фойерверки, предаде Ройтерс. Вчера беше християнската церемония, на която младоженците носеха тоалети "Ралф Лорън".
 
Звездите празнуват сватбата си в пищния индийски дворец Умаид Бхаван в Джодпур. Те споделиха снимки от ритуала мехенди, на който ръцете на булката се украсяват с къна.
 
"Едно от най-специалните неща в отношенията ни е връзката между семействата ни, които уважават чуждата вяра и култура. Затова планирането на сватбата като обединяване беше изумително", написа Приянка Чопра в Инстаграм.
 

На снимките усмихнатите младоженци са заобиколени от близките си. На една от тях Приянка Чопра танцува в красива пъстра рокля от индийската модна къща "Абу Джани Сандип". Гостите са танцували на песни от боливудски филми.
 
Дворецът Умаид Бхаван принадлежи на махараджата на Джодпур, предаде Ройтерс. Смята се, че това е шестата по големина частна резиденция в света. Част от нея е превърната в хотел. Градините на двореца са 105 декара. Нощувка в големия президентски апартамент може да струва над 500 000 рупии (7168 долара).
 
Индийската перла Приянка Чопра (СНИМКИ)

Приянка Чопра, която изпълни главната роля в сериала "Куантико", е една от най-големите боливудски звезди. Тя беше избрана за Мис Свят през 2000 г. и след това засне повече от 50 филма в Индия. В САЩ участва в сериала "Куантико", както и във филмите "Хлапе като Джейк" и "Спасители на плажа". Сп. "Тайм" я нареди сред най-влиятелните хора в света през 2016 г., а сп. "Форбс" я включи в списъка на жените с най-много власт миналата година.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome home baby... 😍

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on


Ник Джонас стана известен първо в група с братята си през 2005 г., но от 2013 г. се изявява самостоятелно. Той е на 26 години, а Приянка Чопра - на 36.
 
През август влюбените организираха традиционна годежна церемония в Индия

Звездите се сгодиха в началото на лятото, след като се запознаха на парти за наградите "Оскар". Ник Джонас разказа пред сп. "Вог" как още след третата среща е казал на майка си, че ще се ожени за Приянка.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА