/ Gulliver/Getty Images
Ник Джонас се готви да се срещне с майката на приятелката си - боливудската знаменитост Приянка Чопра, в Индия, съобщи Контактмюзик.
 

Ник и звездата от филма "Куантико" Приянка в момента са на посещение в родината й. 25-годишният музикант и приятелката му пристигнаха със самолет в Индия и изглежда, че той възнамерява да се срещне с майката на Приянка - Мадху. "Ник и Приянка са много щастливи", заяви източник, цитиран от сп. "Пийпъл". "Връзката им е сериозна", увери той.
 
Индийската перла Приянка Чопра (СНИМКИ)
 

Вестта идва, след като по-рано този месец Ник се появи заедно с Приянка на сватбата на свой братовчед. Други източници наскоро увериха, че двамата са влюбени. "Страхотно е, че Ник заведе Приянка на сватбата на своя братовчед", отбеляза близък до двойката източник пред "Пийпъл".

Джонас имаше много приятелки през последните две години, но връзките му не бяха сериозни, така че за него това е голяма крачка.
 

Наскоро Ник представи Приянка пред семейството си. Двамата по-рано привлякоха вниманието върху себе си, след като прекараха заедно уикенда, свързан с отбелязвания в САЩ Ден на загиналите във войните.
БТА