Последната държавна вечеря на Мишел Обама като първа дама (СНИМКИ/ВИДЕО)
Последната държавна вечеря на Мишел Обама като първа дама (СНИМКИ/ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Мишел Обама сияеше в дълга и прилепнала по тялото рокля без ръкави в цвят розово злато на последната си държавна вечеря като първа дама на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Снимки от събитието можете да видите в галерията тук

С роклята на Versace съпругата на Барак Обама остана вярна на традицията си да избере тоалет на дизайнер от родината на почетните гости. Вечерята беше организирана в чест на италианския премиер Матео Ренци и съпругата му Аниезе Ландини.

Най-прочутите първи дами, които ще се помнят дълго (СНИМКИ)

Последната държавна вечеря на Мишел Обама като първа дама (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo
Певицата Гуен Стефани, която беше поканена в Белия дом да пее пред височайшите домакини и гости, беше придружена от трите си момчета, съобщи Контактмюзик.

Преди държавната вечеря Стефани и синовете й позираха за обща снимка с президентската и премиерската двойки.

Фотографията е сред качените на официалната страница във Facebook на Матео Ренци.

На снимката Гуен Стефани, облечена в рокля в черно и бяло и с черни ботуши до коленете, държи на ръце най-малкия си син, 2-годишния Аполо. По-големите й момчета Кингстън и Зума, облечени със сака в морскосин цвят, сини джинси и маратонки, са застанали пред майка си и президентската двойка на САЩ.

Стефани, която по бащина линия е с италианско потекло, пя на Южната морава в Белия дом, докато 500 гости похапваха вдъхновени от Италия блюда, приготвени от известния кулинар Марио Батали, отбелязва БТА.

Последната държавна вечеря на Мишел Обама като първа дама (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo