/ Thinkstock/Getty Images
Полицаи от град в щата Охайо, САЩ, са спасили елен, който дни наред е обикалял с муцуна, заклещена в пластмасова тиква. Междувременно заблуден представител на вида е заснет в щата Уисконсин в опит да се чифтоса с дървена кошута, съобщи ЮПИ.
 
Елен плувец шашна рибари край Владивосток (ВИДЕО)

Случката с елена със заклещена в пластмасова тиква муцуна се е разиграла в град Линдхърст, Охайо. От местната полиция са съобщили във Фейсбук, че трима служители на реда са успели в крайна сметка да "приклещят" животното и да го спасят от необичайния капан, след като неколкократните опити на състрадателни жители да му помогнат са се провалили.

Междувременно агенцията съобщи, че жителка на щата Уисконсин е успяла да заснеме "идиотските" опити на елен да се чифтоса с декоративна дървена кошута, красяща съседска градина.

Любопитни факти за елените
 
Секс кукла гони елени от имота на фермер

Кадрите показват как заблуденият мъжкар се опитва да се покачи върху обекта на страстите си. Въпреки неуспеха, еленът не се отказва и се ориентира към друга декоративна кошута. Наситила се да снима нелепите похождения на животното, жената се оттегля, отбелязвайки, че и след това еленът е продължил да налита на дървените кошути.
БТА