Холивудската прима и носителка на Оскар Пенелопе Крус ще се превъплъти в Донатела Версаче в новия сезон на сериала "Американска криминална история"
Холивудската прима и носителка на Оскар Пенелопе Крус ще се превъплъти в Донатела Версаче в новия сезон на сериала "Американска криминална история" / Guliver/Getty Images
Холивудската прима и носителка на Оскар Пенелопе Крус ще се превъплъти в Донатела Версаче в новия сезон на сериала "Американска криминална история", съобщиха Франс прес и ТАСС.

СНИМКИ: Звездите, които се влюбиха на снимачната площадка

Телевизионният проект ще бъде посветен на загадъчното убийство на брата на Донатела и основател на легендарната модна къща Джани Версаче. Той ще бъде озаглавен "Версаче:Американска криминална история".
Десетсерийната поредица под режисурата на Райън Мърфи ще излезе на екран през следващата година. Мърфи вече засне един сезон на сериала, посветен на спортиста О' Джей Симпсън. Тази продукция беше удостоена с награда Еми в категорията най-добър мини-сериал.

"Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история" спечели и Златен глобус за най-добър телевизионен филм/минисериал
БТА