/ nova.bg
Бойци, Шампиони и Приключенци вече имат своите първи капитани
Още 12 воини влязоха в приключението на живота си и станаха част от третия сезон на „Игри на волята: България“. Новите участници допълниха племената в най-екстремния телевизионен формат и се изправиха в първата капитанска битка за сезона, още със стъпването на Арената. Плуване в студените морски води, преминаване през тежки препятствия, копаене в пясък и игра за ловкост и търпение определи водачите на Бойците, Шампионите и Приключенците.

По въжен тролей до Арената, към Бойците долетяха снайперистът от Българска армия с пет мисии в Афганистан – Мартин, и създателят на известната анимация „Българ“ - Неделчо. Двете дами, които посрещна племето след нощта на пустия плаж са държавният служител с предизвикателна визия и тежка лична история – Соня, и момичето, което мечтае да бъде част от редиците на МВР – Станислава.

„Игри на волята: България“ стартира с племената на Шампионите, Бойците и Приключенците

Игри на волята България
nova.bg

Шампионите приеха в отбора си ултрамаратонеца и ски-бегач с казахстански произход, който е участвал на Олимпийските игри в Сочи 2014 година – Андрей, и тестовия пилот на автомобили с бивша футболна кариера – Александър. Племето се разрасна с две дами, които усилено се занимават с културизъм и са носителки на титлата „Бикини фитнес“– Габриела и Елена.

Приключенците приветстваха младия одитор, израснал в Лондон – Валентин, и културистът, живял в САЩ – Рабухчиев. Красивата част от племето се подсили от студентка по право Семира, която има иракски корени, и чаровната Милена, в чиито вени тече българска и грузинска кръв.

Капитанските битки се превърнаха в истинско изпитание за духа и тялото на претендентите. Но правото да носят първи тази титла извоюваха Неделчо от Бойците, Андрей от Шампионите и Паулина от Приключенците.

Рекорден успех за NOVA при старта на „Игри на волята: България“

Игри на волята България
nova.bg

Как ще преживеят нощта племената в тежките условия на силна морска буря на пустия плаж? Ще успеят ли да останат сухи и да запазят сили за първата териториална битка? Кой отбор ще отиде в Резиденцията първи и кой ще се изправи срещу тежките условия на Дивата река? Само 24-мата воини ли ще останат в надпреварата или ще се появи неочаквана конкуренция? Какви изнанади за зрителите е подготвило най-атрактивното риалити? – разберете в 20:00 по NOVA!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.