Човешкото въображение не знае граници и това личи, когато става дума за създаването на уникален дом. Много хора решават да избягат от традиционния вид къща и да си построят неповторим дом.

Вижте няколко необикновени къщи:

Къщата космически кораб

Човекът, построил тази къща сигурно е бил фен на НЛО. Тя е кръгла, повдигната на колони и с малки прозорчета. Въпреки че няма премигващи светлини и лазери, може да се каже, че това е странно изглеждаща къща. Намира се в щата Тенеси.

къща
netinfo

Къщата чайник

Тази къща е в град Зила, щата Вашингтон. Първоначалното впечатление е, че това е магазин за чай, заради странната й форма. Но това е истинска къща и е построена през 1922 година.

къща
netinfo

Къщата във форма на тоалетна чиния

Тази къща се намира в Южна Корея. Тя е построена от санитарни активисти, за да поставят началото на Световната организация на тоалетните. Конструкцията на къщата е завършена през 2007 година и е също толкова уникална отвътре, колкото и отвън.

къща
netinfo

Наклонената къща

Къщата се намира в Полша и първото, което си мислят хората е, че е имало земетресение. Но това не е така, а архитектът и е искал да подчертае края на ерата на комунизма.

къща
netinfo

Стоманената къща

Намира се в Тексас, САЩ. Тя представлява огромно стоманено прасе и е строена в продължение на 23 години. В строежа и са вложени 110 тона стомана.

къща
netinfo


Вижте още странни и любопитни неща:

Странни фобии: Кои хора страдат от аблутофобия и ергасиофобия (ВИДЕО)

10-те най-странни животни на планетата

Най-странните места по света (ВИДЕО/СНИМКИ)

Десет от най-странните думи на света (ВИДЕО)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook