/ БГНЕС
Неостаряващата актриса обяви края на връзката си с художника Никола Лефевр
Краят на една красива история е факт. След няколкомесечна връзка Моника Белучи обяви, че се е разделила с Никола Лефевр.
 
На 54 години Моника Белучи отново е свободна. Докато бившият й съпруг Венсан Касел изживява прекрасна любов с Тина Кунаки и двамата вече се радват на дъщеричка, красивата брюнетка скъса с любимия си Никола Лефевр.
 
Венсан Касел и Тина Кунаки вече се радват на дъщеричка

Четири месеца след официализиране на връзката им актрисата и нейният 37-годишен художник решиха всеки да тръгне по своя път. Признанието направи самата Моника пред италианското списание F. Без да разкрива причините за тяхната раздяла, актрисата, обяви, че поддържа много добри отношения с този, който сега е нейния бивш.

Gulliver/Getty Images
 

Ще бият ли сватбени камбани за Моника Белучи?

„Връзката ни сега продължава по друг път, който е приятелски за цял живот. Разбира се, ще продължим да ходим заедно на изложби или в ресторанта: като приятели“, обещава секссимволът на 90-те години. „Много добре се разбирахме и този човек ме научи толкова много. Това е човек, който има истинска артистична чувствителност", откровена е още актрисата.

Моника Белучи - тя е секси и не остарява, вижте тайните ѝ за красота (СНИМКИ)

Gulliver/Getty Images

Италианката обаче не признава дали в живота й вече има нова любов. На въпроса тя просто отговаря: „Без коментар“.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БГНЕС