Моника Белучи
Моника Белучи / Guliver/Getty Images
Когато чуем Моника Белучи, всички си представяме красота, стил и съвършенство. И всичко това е съчетано в една жена на 53 години! Еха, завидно, нали?!
 
Питали ли сте се, обаче, какво прави тази перфектна жена, за да не остарява?
 
Сайтът stylecraze.com разкрива нейните тайни за свеж, неостаряващ и магнетичен външен вид и страхотна форма.
 
Това, на което основно залага Моника, е естествената красота. Тя не е от онези красавици, които се поддържат с изкуствени форми и фотошоп. Всичко при нея е подарено от природата.

Женственост и чар: Моника Белучи на 53 (ГАЛЕРИЯ)
 
 

http://instagram.com/monicabelluccinet

Публикувахте от Monica Bellucci в Четвъртък, 21 септември 2017 г.

Моника Белучи винаги започва деня си с дълъг душ сутрин.
 
Едно от първите неща, които се забелязват в тази екзотична красавица, е страхотната ѝ коса. Нейната малка тайна за поддържането ѝ е да я мие два пъти седмично, но не повече от това, за да не се омазнява прекалено бързо и същевременно да не губи естествения блясък. Докато слага шампоана върху косата, тя разрежда с вода. Освен това избягва да се суши със сешоар, за да не изсушава прекалено косъма.
 
 

http://instagram.com/monicabelluccinet

Публикувахте от Monica Bellucci в Понеделник, 25 декември 2017 г.
След това продължава с грижите за перфектната си кожа, като много обича да използва освежители, тоник и маски за лице, които ѝ носят свеж и блестящ вид през целия ден.
 
Идва време и за грима. Красавицата обаче не харесва силния грим. Затова в повечето случаи може да я откриете с много малко и страшно дискретен грим, освен ако не е свързано с конкретен ангажимент. Тя концентрира усилията си върху големите и изразителни италиански очи, които са нейната запазена марка и привлекателна черта.

Моника Белучи не се притеснява да бъде "зряла жена"
 
 

http://instagram.com/monicabelluccinet

Публикувахте от Monica Bellucci в Събота, 19 май 2018 г.
В детайли тя обича естествени нюанси на фон дьо тен, който пък е различен през лятото и зимата, но е основно с лека текстура. Сенките за очи са в натурални и меки цветове, обикновено кафяво и светло сиво. „Диор“ е любимата марка на Белучи, особено когато става въпрос за устните и техния цвят. През деня залага на блясъка, а вечер - на страстното червено.
 
 

http://instagram.com/monicabelluccinet

Публикувахте от Monica Bellucci в Сряда, 1 март 2017 г.
Италианската красавица не спазва никакви строги диети и си хапва всичко, но следи внимателно порциите и всичко да е умерено. Задължителната ѝ напитка през деня е водата.
 
Тя много обича и редовно спортува. Плува 4 дни в седмицата поне по 45 минути. Ходи и на йога всеки ден, защото вярва, че това изпълва тялото и ума.

Моника Белучи: Светът е на мъжете, те имат силата за всичко
 
 

http://instagram.com/monicabelluccinet

Публикувахте от Monica Bellucci в Вторник, 25 април 2017 г.