Моделка похарчи хиляди лири, за да прилича на надуваема кукла за секс
Моделка похарчи хиляди лири, за да прилича на надуваема кукла за секс / Thinkstock/Getty Images

Манекенка похарчи 30 хиляди британски лири, за да сбъдне мечтата на живота си - да заприлича едно към едно на надуваема кукла за секс, пише в. "Дейли мирър".

Снимки на моделката преди и след промяната можете да видите ТУК

От публикуваните в изданието снимки личи, че пластичните хирурзи добре са си свършили работата, след като 30-годишната Виктория Уайлд изглежда като току-що изваден от кутията порно артикул.

Уайлд мина под скалпела, за да й направят огромни устни и екстра лардж бюст, като си прибави и свръхгабаритни мигли. Тя преминала през три сеанса на уголемяване на гърдите, докато достигнат размер 32G. Това й струвало 25 хиляди британски лири, ринопластика за 3000, импланти на задните части, перманентни импланти на устните и ботокс за 2000.

Виктория Уайлд е от френския град Кан. Тя финансирала телесните си "подобрения" с участия в модни ревюта и с подкрепата на приятеля си Симон.

"Кой не би искал да бъде третиран като кукла", обяснява трансформациите си Виктория. Идеята й да заприлича на секс играчка й хрумнала като тийнейджърка. Тогава тя била симпатично миньонче, което всички наричали Куклата Барби. В по-късен етап от живота тя решила да придаде и по-секси оттенък на кукленското си излъчване.

Източник: БТА