Местят концерта на Roxette на Герена, пускат още билети
Местят концерта на Roxette на Герена, пускат още билети / снимки: Sofia Music Enterprises

Очакванията, че гостуването на Roxette в България ще предизвика огромен интерес от страна на публиката напълно се оправдаха. Едва два дни след старта на продажбите, билетите за концерта на емблематичното шведско дуо бяха разпродадени изцяло. След упорити преговори организаторите от София Мюзик Ентерпрайсис успяха да ангажират стадион „Георги Аспарухов” за шоуто.

Сцената ще бъде разположена на сектор В, върху асфалтовата писта и ще е с лице към терена и трибуните на сектор А. Теренът ще бъде надеждно покрит и пред сцената ще бъдат подредени столове, точно копие на разположението на столовете в Зала 1 на НДК. Това означава, че всеки закупил билет за Зала 1 на НДК ще може да седне на реда и мястото, което е изписано на билета му, без допълнителна заверка.

Ще бъдат пуснати допълнително количество билети, разположени върху трибуните на сектор А, с цени от 80 и 100 лв. Билетите ще могат да бъдат закупени от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Световното турне на Roxette предизвика небивал интерес навсякъде по света, като логично следствие на напълно разпродадените концерти от миналогодишното им европейско турне. Самите артисти съща са изключително ентусиазирани от предстоящата им световна обиколка и издаването на новия им албум.

Местят концерта на Roxette на Герена пускат още билети
netinfo