Какво да очакваме в астрологичен план в периода между 23 и 29 октомври
Все още се намираме под силното влиянието на новолунието във Везни, което се случи на 19 октомври и даде старт на едномесечен период на изненади и непланирани промени в отношенията.

На 23 октомври Марс променя своя знак - от Дева преминава във Везни.

Можете да обърнете повече внимание върху постигането на баланс, взаимодействието с околните по един хармоничен и разумен начин в професионалните си дела.

Работата в съдружия и партньорските ви взаимоотношения също излизат на преден план.

работа
Thinkstock/Getty Images

Паралелно с това, също още в началото на седмицата, Слънцето преминава в Скорпион, където вече се движат Меркурий и Юпитер.

С Венера и Марс във Везни, а Слънце, Меркурий и Юпитер - в Скорпион, акцентът попада върху тези два знака и качествата, които те изразяват.

От една страна - това е стремеж към постигане на разбирателство, както и спокойни и справедливи отношения. Истината е, че отношенията се случват най-добре в условия на лекота и мир. Неслучайно Венера е управител на Везни. Тя знае как да създаде такива условия

Драмите и твърде силните привързаности са уроци, които имаме да учим, а не любов, както често грешно си мислим.

От другата страна са трите планети в Скорпион - знакът на най-голямата дълбочина и проникновеност и интуитивно знание за нещата. През периода е възможно някои истини да излязат наяве, някои ситуации и отношения да се разпаднат, а други да се възродят в нова форма - това зависи върху какво са били градени и дали имате да вървите още път със съответните хора. Скорпионът дава огромна вътрешна сила, воля и издръжливост за преодоляване на препятствията, а Юпитер там предлага възможности за израстване и обогатяване на съзнанието.

Времето е подходящо за пречистване, промени и работа върху себе си и върху отношенията, които имате, както и за постигане на ценната способност, оставайки себе си, да успеем да взаимодействаме с околните в условия на хармония и разбирателство.

Вижте още какво вещаят звездите:

Трите зодии с най-силен усет за бизнес (ВИДЕО)

Навиците на богатите хора, които ги правят успешни (ВИДЕО)

Трите зодии, които излизат победители от всяка ситуация (ВИДЕО)

Правилата за успех на Бил Гейтс

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook