/ Thinkstockphotos
Майка похарчи над 5000 паунда, за да превърне 7-годишната си дъщеря в перфектна малка Барби. Парите са инвестирани в приказни рокли, фалшив тен, грим и маникюр. Малката Киара участва в конкурси за красота в Англия още от 5-годишна възраст.
 
Публикувахте от Charlotte Darwood в 20 октомври 2017 г.
Преди всяко модно шоу момиченцето минава през продължително кипрене и подготовка, като майка й Шарлот Дардуд собственоръчно се грижи за тена, ноктите, косите и грима й.
„Нощта преди участието отделяме по три часа за тена и маникюра, а сутринта се заемаме с косата и грима. Особено удоволствие й доставя да се облича в красиви тоалети. Тя е толкова прекрасна, като малка кукла Барби. Родена е за сцената“, убедена е гордата майка.
 
Публикувахте от Charlotte Darwood в 7 октомври 2017 г.
Желанието на Киара да участва в конкурси за красота далеч не е евтино – родителите й са платили над 5000 евро само за 18 месеца. Бащата работи като заварчик и първоначално не искал и да чуе да пръсне такива суми за модната кариера на дъщеря му. Майката обаче била категорична, че участията на дъщеря й в конкурси от този тип ще я направят по-уверена и ще й гарантират бляскаво бъдеще.
 
Публикувахте от Charlotte Darwood в 20 август 2017 г.
Ежедневният график на малката Киара е доста плътен – ходи на училище, на танци, разходки за поддържане на добра физическа форма. Горда е с 15 корони, които е спечелила от конкурси за красота.
 
Публикувахте от Charlotte Darwood в 10 април 2017 г.
Външният вид на момичето стана повод за нападки към неговата майка, която отнесе критики, че принуждава дъщеря си да изглежда така и да се явява на конкурси. „Истината е, че тя ги обича и иска да е част от конкурсите. Ще се състезава в тях толкова дълго, колкото й харесва“, отговаря майката.
 
Публикувахте от Charlotte Darwood в 26 януари 2017 г.
„Хората казват, че е грешно малко момиче да е покрито с фалшив тен и да носи грим и изискани тоалети, но всеки мъчи, когато едно дете участва в танцов спектакъл или в състезание за гимнастика, където дрехите също са пищни“, добави тя.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
Sun