Супермоделът Емили Ратайковски и съпругът ѝ Себастиан Беър-Макклард живеят в Лос Анджелис в дом за близо 2 млн. евро. Двамата се преместиха там през 2018 г., а по време на карантината моделът малко по малко ни показа дома си, където прекарваше цялото си време. Вижте още в канала "Най-яките мацки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting there ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Въпреки че домът им на фона на жилищата на много други звезди е дори евтин, впечатление прави, че е декориран с много вкус, стил и... пари. Малко след като двамата се нанесоха в дома си, те споделиха снимка от всекидневната си. Там виждаме ментов кадифен диван, мраморна масичка в цвят сьомга и цветен тъкан килим. Подобно на останалите помещения в дома по стените висят големи картини на съвременното изкуство. Модерната естетика е подхранена от лампа на пода в златист цвят.

В трапезарията виждаме маса в черно и бяло, лъскави червени столове, прозорци от пода до тавана и голямо растение на масата. Няма как да не обърнем внимание и на снимката зад нея - публикация от Instagram с нейна снимка, текст под нея, харесванията и дори коментари.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

v meta lifestyle.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Домът, който обитава, има две спални. И двете са с дървени подове и таван. Отново виждаме шарени килими в етно стил, семпла мебелировка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on