Актрисата Луиза Григорова-Макариев стана майка за първи път в края на месец септември. Тогава на бял свят се появи малкият Бран, чието име стана повод за догадки - какво значи, на кого е кръстен. Някои предположения дори стигнаха до Бран Старк - героят от "Игри на тронове". Е, истината се оказа доста различна. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:

В ефира на NOVA актрисата сподели, че с мъжа си са открили името Бран в списък със стари български имена. "Бран е старо славянско име, което с времето се е превърнало в Бранимир. Зад него стоят страшно много значения. И още - оказало се, че има уелски бог, който се казва Бран и той е покровител на моретата. Това било в унисон с техните мечти - синът им да расте силен и смел.
 
Самата Луиза Григорова е наистина на върха на щастието, като споделя, че очаквала с нетърпение срещата с бебето, но не очаквала да е толкова хубаво. Двамата са навън от шестия ден след раждането, като не са пропускали и ден след това. Понякога на разходка с тях излиза и майката на актрисата. "Много сме добре и е изключително приятно. Ролята на майка се оказа нещо, което много ми харесва. Не очаквах, че ще е толкова хубаво. Откакто малкият е вкъщи съм изгубила ума си", сподели Луиза.

Бран засега е много спокойно дете, което има "добри очи". Засега всичко върви много добре. Но Луиза Григорова споделя, че и нерядко мисли за бъдещето на детето си. По думите ѝ би ѝ било странно, ако той не се занимава с нещо, свързано с изкуството, тъй като все пак ще расте в такова семейство, но е категорична - с каквото и да се занимава, тя няма да има нищо против и ще го подкрепя.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бран Макариев ❤️

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) on


А кога ще се върне на сцената? Вероятно през декември. Луиза Григорова е категорична, че не може да се раздели с това, което обича - театъра, затова ще търси начин час по-скоро отново да е на сцената и пред публика.