Лейди Гага предпочете кварталните барове за промоцията на новия си албум
Лейди Гага предпочете кварталните барове за промоцията на новия си албум / Guliver/Getty Images

Лейди Гага ще направи турне в невзрачни квартални барове за промоцията на новия си албум "Joanne" и ще загърби многохилядната публика на арени и стадиони, съобщава АП.

Турнето на певицата ще започне в сряда, като още не е разкрито името на първия бар, където тя ще се изяви. Но отсега е ясно, че Лейди Гага ще изпълни песните "Perfect Illusion" и "Million Reasons" от новия си албум, който предстои да излезе на 21 октомври.

Новият албум на Лейди Гага ще носи името на една от лелите й

След това тя ще посети още два бара, на 20 и 27 октомври, като изпълненията й ще бъдат предавани на живо в интернет в страничката на бирата "Будвайзер" във Фейсбук, спонсор на проявите.

"Търся интимността на баровете за по-добър контакт с публиката", довери Лейди Гага. "Така ще мога да гледам феновете си в очите и да изживея незабравими мигове", споделя тя.

Името на новия албум на певицата - "Joanna", e в чест на леля й, сестра на баща й, която почива на 19-годишна възраст. Джоана е и второто малко име на Лейди Гага. "Perfect Illusion", първият й хит от предстоящия диск, излезе в началото на септември. Албумът ще съдържа 11 парчета и ще бъде микс от кънтри, фънк и поп.

Източник: БТА