Новият албум на Лейди Гага ще носи името на една от лелите й
Новият албум на Лейди Гага ще носи името на една от лелите й / Guliver/Getty Images

Певицата Лейди Гага заяви, че новият й албум ще излезе на 21 октомври, ще почете семейните й корени и ще носи името на една от лелите й - Джоан, предаде Франс прес.

30-годишната певица, чиято нова песен Perfect Illusion се появи на пазара миналата седмица, поясни, че следващият й диск ще е озаглавен "Джоан" в чест на леля й по бащина линия.

Лейди Гага и Тейлър Кини не са се разделили, взимат си почивка

Джоан умряла на 19-годишна възраст вследствие на заболяване от лупус. Бащата на Лейди Гага, който бил по-млад от Джоан, бил потресен от смъртта й.

Всъщност певицата е отчасти кръстена на леля си, защото истинското й име е Стефани Джоан Анджелина Джърманота.

Лейди Гага отбеляза, че албумът ще включва песен, която е озаглавена "Джоан" и е посветена на сближаването на певицата със семейството й през последните няколко години.

Лейди Гага и Иги Азалия зарадваха феновете със снимки по бански (ВИДЕО)

Това ще е първият й албум от три години.

"Денят, в който той ще излезе, ще е като ден на изцеление за семейството ми", увери певицата. „Всяка от песните в диска е автобиографична. В тях се говори за мен като детето на татко, детето на мама, като градско момиче, като итало-американката, опитала късмета си в нови територии".

Най-големите модни гафове на Met Gala 2016 (СНИМКИ)

Дивата на поп музиката и екстравагантната мода е сред най-успешните изпълнителки от началото на века. Предишният й албум Artpop излезе през 2013 г. Наскоро тя оповести, че работи над нов диск заедно с продуцента Марк Ронсън, австралийската група "Тейм импала" и певицата Флорънс Уелч.

Източник: БТА