Очакваме с нетърпение идването на новата година, защото се надяваме тя да е изпълнена с повече успехи от старата, да е по-щастлива и да ни донесе повече положителни емоции. Вижте колко ще бъде щастлива 2021 година за всяка една зодия в канала "Видео хороскоп" във vbox7:

Овен

2021 година ще бъде по-скоро спокойна година за вас, без особени промени. Намерете начин да направите себе си щастливи.

щастие
iStock/Getty Images

Телец

През 2021 ще имате възможността да погледнете вътре в себе си и да разберете, че вашето собствено щастие зависи само и единствено от вас.

Близнаци

Ще ви очаква година на предизвикателствата, бъдете до близките си хора и не забравяйте за тях. Ще имате подкрепата на своите любими хора и не забравяйте, че всичко минава - дори и лошото.

Рак

За вас годината ще бъде малко по-натоварена, отколкото ви се иска. Ще изпитвате повече трудности и това ще накара дните вид а се сливат. Но съвсем скоро - към средата на годината небето ще започне да се изчиства от облаците за вас.

щастие
iStock/Getty Images

Лъв

2021-ва ще бъде изпълнена с толкова много неочаквани изненади за вас! През новата година ще имат много мигове, в които ще се чувствате благодарни за това, което имате.

Дева

Сигурни ли сте, че наистина искате да бъдете щастливи? Ама наистина!? Защото колкото повече ви гледа човек, толкова повече остава с впечатлението, че все нещо ви дърпа към нещастието, страданието. Ако наистина искате да бъдете щастливи, спрете да вършите нещата по стар начин. Не се налага да правите огромни промени в живота си, просто спрете с неправилните действия от преди.

Везни

Много близък ваш приятел ще ви предаде по начин, по който не сте и подозирали. Точно в този момент непознат ще влезе в живота ви и ще ви покаже истинското значение на думата "приятелство". До края на декември ще бъдете много по-щастливи отколкото си мислехте, че ще бъдете през януари.

приятелство
iStock/Getty Images

Скорпион

Достатъчно тъга и болка за вас! Новата година ще ви обгърне със своята положителна енергия и любов. В началото няма да се чувствате особено в свои води, защото не сте свикналид а бъдете щастливи, но към края на годината ще бъдете в хармония със себе си и с другите около вас.

Стрелец

През 2021-ва ще научите по трудния начин няколко урока за честността и доверието. Това ще ви постави в емоционално влакче на ужасите за няколко месеца, но ще излезете от 2021-ва по-силни и щастливи.

Козирог

Неочаквано събитие ще донесе в живота ви известно количество тъга, но подкрепата и любовта на близките ви ще ви помогнат да повярвате в доброто в света и ще приключите 2021-ва с широка усмивка на уста.

Водолей

Това може би ще бъде най-щастливата година в живота ви. Всичко ще си дойде на мястото, не пестете и минутка от времето си през 2021!

щастие
iStock/Getty Images

Риби

Нищо не продължава вечно, особено лошите мигове в живота ви. Колкото и трудно да ви се струва всичко сега, съвсем скоро ще дойде един светъл ден, в който без да искате ще осъзнаете, че проблемите са ви подминали.
 
Edna.bg