Кралица Елизабет
Кралица Елизабет / Guliver/Getty Images
Модата завладя конните състезания в Аскот в традиционния Ден на дамите, съобщи в. "Дейли мейл".

Ако надбягванията в Аскот са кулминацията на конните състезания във Великобритания, то традиционният Ден на дамите там е едно от модните събития на лятото. И тази година жените се облякоха във впечатляващи тоалети, като наблегнаха на шапките, за да направят впечатление.

Вижте снимки от Деня на дамите, наистина са впечатляващи

Една жена определено се открояваше с дръзка синя кожена рокля с дълбоки цепки от двете страни. Друга беше с пеперудки по тоалета и клончета зеленина на главата.

Денят на дамите
Guliver/Getty Images

Някои, като графинята на Уесекс Софи и Зара Тиндал, заложиха на белите тоалети. Принцеса Юджини се наби на очи в огнено червено, а сестра ѝ Биатрис заложи на светлосиньо. Принцеса Ана беше в идеално съчетани зелена рокля и шапка, и кремави ръкавици.

Парадът на шапките в Деня на дамите
Guliver/Getty Images

Кралица Елизабет, която връчва престижната Златна купа, пристигна в каляска без съпруга си принц Филип, който се възстановява от заболяване.

Парадът на шапките както винаги беше много разнообразен, но някои дами демонстрираха толкова много тропически цветя, че можеха да запълнят с тях ботаническа градина, пише в. "Дейли мейл". Капелата на една жена дори беше с няколко птици - папагали и бухал.

Парадът на шапките в Деня на дамите
Guliver/Getty Images

БТА