/ NOVA
Девет нови звезди се включат празничното издание на шоуто
Юбилейният десети сезон на любимото предаване за звездни преобразявания „Като две капки вода“ ще превземе ефира на NOVA на 14-и февруари в 20:00 ч. В деня на влюбените Свети Валентин и българския празник Трифон Зарезан зрителите ще видят първите превъплъщения на новите участници, които в продължение на 13 седмици ще изненадват с необичайни образи, отредени им от Бутона на късмета.

Този сезон в надпреварата за най-добър имитатор ще се включат не традиционните осем, а цели девет нови звезди. През пролетта феновете на шоуто ще имат възможност да се насладят на изпълненията на четири талантливи певици и петима невероятни актьори. Алисия, Есил Дюран, Крисия и Мариана Попова ще завладеят сцената на „Като две капки вода“ с вокалните си умения. А актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов, ще опитат да докажат, че за една перфектна имитация са важни не само гласовите, но и актьорските умения.

В юбилейното издание на шоуто неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев - Геро за първи път ще си партнират като водещи. Всяко изпълнение на участниците ще бъде внимателно проследено от жури в състав – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. Всяка седмица към тях ще се присъединява различна гост-звезда, която също ще оценява звездните превъплъщения.

Какви изненади са подготвили Рачков и Геро за зрителите? Коя ще бъде гост-звездата в журито? Какви ще бъдат първите имитации на новите участници и кой ще грабне седмичната победа? – не пропускайте да разберете на 14-и февруари в 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини.