Леонардо ди Каприо
Леонардо ди Каприо / Gulliver/Getty Images
Преди месец Леонардо Ди Каприо и приятелката му - актрисата и модел Камила Мороне - временно се преместиха от Лос Анджелис в Бостън, където в момента се снима комедията на Netflix "Не гледай нагоре" с феноменален звезден състав.

През цялото това време обаче Ди Каприо и приятелката му успяват да останат в сянка и да не блестят в обективите на местните фотографи.

Двойката обаче предизвика вниманието на обществеността едва в навечерието на Нова година, когато посети един от магазините в северен Бостън, за да вземе италианска храна за своята гала вечеря.

Според публикациите в Бостън изглежда, че звездите са решили да направят пиршество за целия свят, закупувайки колосално количество тестени изделия, сосове, домашно приготвени картофени чипсове, сладко от смокини и много други. Според собствениците на магазина, двойката вероятно е планирала да прекара Нова година в готвене на домашно приготвени италиански ястия за голяма компания, далеч от любопитни очи.

„Хората в магазина казаха, че той има най-сините очи, които някога са виждали“, каза ентусиазирано собственикът пред местните медии. - "Не е възможно да го объркате с никого, дори и в маска".

Тъй като снимките на продукцията "Не гледай нагоре" започнаха в края на ноември, ди Каприо и други членове на актьорския състав снимат из целия щат Масачузетс. Очаква се снимките да продължат поне до средата на февруари.

Във филма Дженифър Лорънс и Леонардо Ди Каприо играят двойка астрономи, които откриват, че огромен астероид е на път да се сблъска със Земята. Никой обаче не приема сериозно предупрежденията за предстояща гибел.