/ Gulliver/Getty Images
Известният актьор Идрис Елба е дал положителен тест за коронавирус. Новината съобщи самият той в акаунта си в Twitter:

„Тази сутрин си направих тест за Covid-19 и резултатът ми е положителен. Чувствам се добре, нямам симптоми все още, но съм изолиран от момента, в който разбрах, че съм бил заразен с вируса", пише Идрис Елба.

Останете си вкъщи, хора, и бъдете прагматични! Ще ви държа в течение как се чувствам. Без паника“, допълва в профила си актьорът.
 

Сабрина, съпругата на Идрис Елба, още не се е изследвала.

Актрисата Олга Куриленко се зарази с коронавирус


Идрис Елба не споменава от кого може да се е заразил. На 3 март той е участвал в благотворително мероприятие и концерт заедно със Софи Грегоар Трюдо, съпругата на канадския министър-председател Джъстин Трюдо, чийто тест за новия коронавирус беше положителен

Познаваме го като актьор, певец и продуцент. Известен е най-вече с ролите си на Ръсел Бел в „Наркомрежа“ и Джон Лутър в „Лутър“, за което получава „Златен глобус“. Участва още в „Мандела: Дългият път към свободата“, „Парченца живот“, „Стар Трек: Отвъд“, „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, „Тор: Богът на гръмотевиците“ и др.

Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън са с коронавирус (ВИДЕО)

Идрис Елба е поредната звезда, която публично информира, че е позитивна за коронавирус. Сред останалите, за които вече се знае, са Том Ханкс, съпругата му Рита Уилсън и бившото момиче на Джеймс Бонд – Олга Куриленко.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук