Неведоми са пътищата холивудски. Има някои странни звездни приятелства, за които дори не сме и подозирали. Например телевизионната водеща Елън Дедженерис съобщи, че живее под един покрив с Кортни Кокс. Причината за това е, че Елън продала жилището си и временно живее при приятелка. Но това далеч не е единственото неподозирано приятелство в Холивуд, пише каналът на Мария Захариева във vbox7. Ето и други:

Серена Уилямс и Меган Маркъл

През 2010 г. двете се запознават на Супербоул в Маями, но приятелството им започва през 2014 г. Тогава двете играят заедно в мач по американски футбол с благотворителна кауза. Оттогава насам двете са засичани заедно на тенис мачове, а Серина беше и сред гостите на baby shower-партито на Мегън. "Тя ме учи всеки ден на това какво означава да си наистина благороден човек", споделяла е Серина за приятелката си пред Опра.

Меган Маркъл аплодира Серина Уилямс на US Open (СНИМКИ)
 

Бионсе и Мишел Обама

Двете се запознават през 2009 година. Бионсе дори подарява своя песен и видео за кауза, която Първата дама подкрепя. "Ако мога да бъда някой друг вместо себе си, бих била Бионсе",  епризнавала Мишел Обама. Приятелството им продължава и по време на втория мандат на Барак Обама. Тогава Бионсе изпълнява химна по време на полагането му на клетва. Освен това певицата е редовен гост на семейни партита.
 

Кание Уест и Брад Пит

Двамата за първи път са забелязани заедно през 2019 година. В интервю Брад Пит говори за приятелството им. "Нещата се случиха през годините. Харесвам отношението на Кание към живота", споделя актьорът. Двамата твърдят, че споделят едни и същи ценности за живота и отношенията помежду им са наистина специални.

10 звездни двойки приятели, за които не подозирате (СНИМКИ)

Снуп Дог и Марта Стюард

Ето това е необичайно приятелство! Двамата се запознават през 2008 г., но подновяват отношенията си през 2015 г. покрай снимките на телевизионно шоу. "Харесвам енергията му. Той е толкова открит", споделяла е Стюард за рапъра. "Когато я видях разбрах, че искам да съм покрай тази дама до края на живота си", казва Снуп Дог.
 

Макколи Кълкин и Лизо

Двамата се познават от 2019 г. Тогава актьорът е бил на концерт на Лизо и са се запознали извън сцената. След това просто осъзнали, че споделят едни и същи ценности и имат твърде много общо помежду си.