Актрисите в Холивуд обикновено са готови на почти всичко, за да изиграят ролята си перфектно. За повечето от тях няма значение дали ще бъдат красиви, от какъв ъгъл ще ги снимат и как ще са осветени, защото е по-важен образът, а не самите те като жени, пише каналът на Христо Боснев  във vbox7. Ето няколко известни звезди, които са отрязали дългите си коси, за да направят уникални роли:

Чарлийз Терон за "Лудият Макс: Пътят на яростта"

Преди няколко години актрисата смело се промени, за да влезе в ролята си, която изискваше от Чарлийз да  жертва косата си, което обаче направи Фюриоза още по-запомнящ се персонаж.

via GIPHY

Favorite Share Embed 1 View

Натали Портман за "V for Vendetta"

Натали е доказвала, че може да играие почти всичко, а този филм е доказателството. Натали е извества със своето женствено излъчване, но работата е изисквала от нея жертви, а за тази роля - косата ѝ. И да, този момент наистина показва как актрисата остава без коса.

via GIPHY


Кристен Стюърт за "В дълбините"

оследният филм с Кристен е доста различен от "В дълбините". По големите екрани започва премиерата на новия биографичен филм за принцеса Даяна, където Кристен е повече от невероятна - грим, прически, рокли и всичко онова, което даде принцесата за модата. Преди това обаче актрисата беше с обръсната глава за ролята си във филма "В дълбините".



Деми Мур за "Редник Джейн"

Още една прекрасна актриса, която има доста силна роля в "Редник Джейн", където нейната героиня – лейтанант Джордън О'Нийл, хваща една машинка за подстригване и премахва косата си.

via GIPHY