За да си на върха в киното, трябва талант и добра роля. Някои от най-големите имена на Холивуд обаче не винаги са получавали ролята, която са искали. Актьорите, които не получиха знакови роли, вижте в канала "Top Of The Tops" във vbox7:

Дженифър Лорънс в „Здрач“

Преди да получи главната роля в поредицата „Игрите на глада“, Лорънс се явява на прослушване за главната женска роля в поредицата „Здрач“. Както знаем, Кристин Стюард получава ролята и влиза в образа на Бела Суон.

Дженифър Лорънс
Gulliver/Getty Images


Бритни Спиърс в „Тетрадката“

Романтичната история на Ноа и Али е разказана благодарение на актьорите Раян Гослинг и Рейчъл Макадамс. Истината е, че за персонажа на Али на прослушване се явява Бритни Списърс, но тя не успява да получи ролята.

Бритни Спиърс
Gulliver/Getty Images

Матю Макконъхи в „Титаник“

Надали можем да си представим някой друг освен Леонардо ди Каприо в ролята на Джак във филма „Титаник“. Всъщност Матю Макконъхи почти е успял да получи ролята.

„Наистина бях доволен от себе си. Кейт Уинслет също. Но Джеймс Камерън хареса повече Леонардо ди Каприо“, споделя Матю.

Матю Макконъхи
Gulliver/Getty Images

Джош Хътчерсън в „Невероятният Спайдър-Мен“

Актьорът от „Игрите на глада„ е искал ужасно много ролята на Спайдър-Мен, но в крайна сметка тя е дадена на Андрю Гарфийлд.

Джош Хътчерсън
Gulliver/Getty Images


Ема Уотсън в „Ла Ла Ленд“

Ема Стоун и Райън Гослинг разтопиха сърцата на зрителите си във филма „Ла Ла Ленд“. Макар и сега да не можем да си представим някой друг на тяхно място, то без малко ролята на Ема Стоун да бъде дадена на Ема Уотсън. Актрисата не е успяла да получи ролята заради ангажиментите си към филма „Красавицата и звярът“.