Годеж в Гонг, Ема каза „Да“ на Веско
Годеж в Гонг, Ема каза „Да“ на Веско / снимки: LAP.bg

Журналистът от Гонг Веселин Вълчев дълго време ще помни датата 14 март 2013 година и часът 17.58! Това бе моментът, в който той чу „Да!" от своята приятелка Емануела Димитрова. Като истински романтик, Веско изненада всички със своето емоционално предложение към бившата волейболистка на Левски. Роденият в Пловдив наш колега пази в дълбока тайна не само желанието си да вземе за своя съпруга ръстовата красавица, но и начина, по който й предложи.

Това се случи непосредствено преди началото на първия мач от полуфиналните плейофи от женското ни волейболно първенство между Левски Волей и Казанлък в зала „Сиконко". Със съгласието на треньорите на двата отбора Радослав Бакърджиев и Стоян Гунчев, първия съдия Борислав Поборников и дежурният делегат Илия Илиев, при представянето си, волейболистките на двата отбора, върху своите екипи бяха и с горнища, което по правилник не е позволено.

Първия рефер обаче наду свирката, при което момичетата свалиха своите горнища и показаха специалните бели тениски, с които бяха облечени отдолу. На тях бе изписано „Емка, омъжи се за мен!"

Публиката, която почти бе изпълнила трибуните на спортния комплекс, прие с бурни аплодисменти случващото се на терена, докато на трибуните Веско падна на колене пред Емануела.

Футболният спец извади червена кутийка, в която се криеше пръстен от бяло злато и с бял камък. Ема се разплака, целуна Веско и каза „Да!"

„Синята" агитка мощно поздрави двамата. Публиката се включи с аплодисменти, а още по развълнувани от положителния отговор бяха и самите волейболистки. Веско и Емануела са заедно от около 2 години, като двамата се запознаха, докато тя беше волейболистка на „сините". Тя бе повикана и в разширения състав на националния ни отбор, но преди няколко месеца прекрати състезателната си кариера.

Самата идея Веско организира от няколко дни с изработването на специалните тениски, изборът на пръстен, а часове преди самото предложение бе изключително развълнуван и едва успяваше да не се издаде пред своята приятелка.

Час и половина преди полуфинала Веско влезе в съблекалнята на приятелките и бившия съотборнички на Емануела, сподели каква е неговата идея, при което състезателките на Левски Волей изпищяха толкова силно от радост, че свидетели казаха, че са ги чули и извън зала „Сиконко". Момичетата запазиха мълчание до началото на мача и не „предупредиха" г-ца Димитрова.

Любопитното е, че самото предложение бе излъчвано и на живо по Дарик радио и веднага след положителния отговор специалистът в коментирането на футболни, волейболни и други срещи започна да получава серии от поздравителни есемеси. Тепърва обаче му предстои да сподели желанието си да вземе за своя съпруга с родителите на Емануела, която веднага сложи пръстена на ръката си.

Гонг честити на Веско заветното „Да" и пожелава на бъдещото ръстово семейство Вълчеви истинска, пламенна и щастлива любов.

Екипът на DarikNews.bg се присъединяваме към поздравите и желаем на влюбените много обич и разбирателство! Честито и горчиво!!!

Годеж в Гонг Ема каза Да на Веско
netinfo