Еротичната звезда Еделвайс първа напусна Къщата на VIP Brother 2013
Еротичната звезда Еделвайс първа напусна Къщата на VIP Brother 2013 / Нова тв

Дойде моментът, в който първият Съквартирант да напусне VIP Brother 2013. В битката за любовта на своите фенове и мястото си в Къщата се включиха рапърът Мишо Шамара, еротичната красавица Еделвайс, Иво – половинката на Мира Радева, и моделът Мариан Кюрпанов. С положителен вот, зрителите на Нова ТВ трябваше да решат съдбата на Съквартирантите, подкрепяйки любимите и най-интересни участници, които са застрашени от изгонване.

Гости в студиото бяха водещият Милен Цветков, продуцентът Маги Халваджиян, депутатката Таня Буруджиева и синоптичката Никол Станкулова, която взе участие в миналия сезон на VIP Brother. Те анализираха номинираните Съквартиранти и дискутираха тяхното поведение в специално поставените от Big Brother мисии.

Защитници на номинираните в студиото бяха фотографът Алекс Ломски – съпруг на Еделвайс, Явор, който е близък приятел на Мишо Шамара, братът на Мариан – Иван, и Иван – приятел на Иво.

Еделвайс се оказа първата звезда, която напусна Къщата на VIP Brother 2013. За голяма изненада на гостите, публиката даде по-малка подкрепа на еротичната актриса, което направи нейния престой в Big Brother изключително кратък. „Бях убеден, че зрителите ще искат да оставят едно красиво момиче, което да гледат на малкия екран“ сподели Маги Халваджиян.

Преди това Big Brother постави на четиримата номинирани индивидуални задачи, чрез които те да покажат най-доброто от себе си и да извоюват зрителска подкрепа. Първата звезда, която получи мисия, беше Иво. Той трябваше да подготви романтична вечеря за Мира и да избродира тайно от нея надпис „Мира, обичам те ” на готварската престилка, предвидена за мисията. Социоложката прие изключително емоционално изненадата и през сълзи добави:„Никога не съм плакала толкова много, колкото в този Big Brother”.

Звездата на еротиката Еделвайс, трябваше да се превърне в „Кралица на драмата”. Нейната мисия бе да накара Съквартирантите да й повярват, че се чувства нещастна в Къщата и иска да я напусне незабавно. Еделвайс изигра перфектно своята роля на отчаяна жена на прага на истерията, получавайки подкрепа от всички VIP Съквартиранти в Къщата.

Моделът Мариан се изправи пред предизвикателството да бъде телевизионен водещ на Новините, отправяйки послание:“Аз съм по-добър от Ники Дойнов“. Макар тази задача да не беше лесна, Мариан прие мисията с усмивка, разбирайки специфичната работа на водещите в ефира.

Мишо Шамара получи мисия да премине през детектор на лъжата. Първоначално рапърът прие това предизвикателство, но впоследствие отказа под претекст, че е възможно и Big Brother да е замесен в политически интриги.

Еделвайс напусна Къщата с нежелание. В студиото тя сподели, че е започвала да се чувства все по-комфортно, но е имала нужда от повече време, за да разкрие своята същност пред Съквартирантите. „Много неща не успях да разкажа, една седмица е твърде малко време“, сподели русокосата красавица.

В Къщата вече се сформират групи с различни мнения и гледни точки. Съквартирантите все по-често правят коментари един за друг. Днес истината и думите казани зад гърба ще излязат наяве. Без да им оставя време за почивка или размисъл, колелото на играта завъртя Съквартирантите с пълна сила.

Нова номинационна игра под наслов „Познай кой е казал тази реплика“, ще определи следващите застрашени от изгонване. Съквартирантите ще се изправят един срещу друг, разделени на два отбора. Всички ще чуят думи казани зад гърба им, а избрани от капитаните на отборите играчи, ще трябва да познаят, чия е устата, която ги е изрекла.