/ Guliver/Getty Images
Според "Сън" ангажиментите на двамата пречат на тяхната връзка
Романтична връзка между най-добрия български тенисист Григор Димитров и световноизвестната певица Никол Шерцингер е пред своя край. Това твърди в публикация днес вестник "Сън". Причината според изданието е, че и двамата са отдадени на своите кариери, пътуват постоянно и не могат да отделят време един на друг.
 
Никол Шерцингер за Григор: Намерих любовта
 
Гришо си открадна време за разходка в Китай (СНИМКА)

Докато Никол има безброй музикални участия и е ангажирана с новия сезон на "X Factor Америка", Димитров непрекъснато пътува за мачове. "Те са отдадени един на друг, но са изнервени, че единствената им истинска комуникация е по телефона", споделя източник пред "Сън".

Никол Шерцингер глези шампиона Григор Димитров (СНИМКА)

Според вестника певицата сама намекнала за криза в личния си живот и за евентуална раздяла когато подхвърлила на колегите си уж невинната фраза: "В момента си търся съпруг".
 
"Сън" изтъква още, че красивата Никол се държи доста предизвикателно в шоуто и постоянно флиртува с участниците, които намира да симпатични. Така например участникът Къртис Джонс написал в Twitter: "Никол Шерци ми каза, че иска да се ожени за моя глас".
 
Никол Шерценгер в искрено интервю за битката с булимията и плановете за бебе
  Щастливи заедно: Горещи снимки на Никол и Гришо (СНИМКИ)
  Новината идва малко след като екзотичната изпълнителка сподели в телевизионно интервю, че ще се радва да има деца през следващите пет години. Тя призна също, че  би искала да се омъжи един ден.