DJ Take Me Away най-въртяното българско парче
DJ Take Me Away най-въртяното българско парче / снимкa: Sofia Photo Agency
Песента DJ Take Me Away на Deep Zone & Balthazar е най-високо класираното българско изпълнение тази седмица в новия официален еърплей чарт у нас. Класацията се прави от международната компания Nielsen Music Control и се базира на данните по излъчвания на песните в радио- и телевизионния ефир у нас.

Въпреки че излезе още преди няколко месеца, парчето на Deep Zone & Balthazar продължава да бъде най-въртяното българско изпълнение у нас. В същото време в телевизионния ефир се завъртя нова версия на песента, която е с по-лятно и хаус звучене, и която феновете и музикалните редактори харесват дори повече от оригинала. Компаниите, които издават трака извън България, също залагат на тази версия на DJ Take Me Away и включиха именно нея в многобройни компилации. Видеото поискаха и ToCo International, които ще го разпространяват в цял свят.

Докато се радват на голям международен интерес и прекрасен еърплей в радио- и телевизионния ефир, Deep Zone, Balthazar и JackRock са на четвъртото си национално турне R.E.D. National Tour. Тази седмица диджеите ще посетят Пазарджик (9 юли), Смолян (10 юли), Пловдив (11 юли) и Стара Загора (12 юли).

Повече новини от шоубизнеса може да видите в zar.bg