/ NOVA
Братя Аргирови се включиха в 11-ата звездна вечер на „Като две капки вода“
Една от най-силните вечери за сезона на „Като две капки вода“ премина в култови парчета, неразличими от оригинала образи и компанията на братя Аргирови, които бяха специални гости в журито.
 
Наградата за 11-ата нощ на имитациите грабна Дичо, който заедно с победителката от пети сезон Михаела Маринова повлече в танц жури и публика в ритъма на Ал Бано и Ромина. Рок изпълнителят не само получи поздравления за най-добрия си образ, но и предизвика продуцента на шоуто Маги Халваджиян да излезе на сцената с бурни поздравления.  

Български и световни звезди завладяха сцената на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)
 
„Този „взрив“ от енергия, който понякога ти прави лоша услуга, този път направи блестящо изпълнението ти“, поздрави Хилда Казасян изпълнението на Петя Буюклиева, която оглави груапа Kiss с китарата на сина си.
 
Петя Буюклиева: Преобразяването не е компромис с егото, а удоволствие за артиста (ВИДЕО)

„За всички сезони, в които са ме имитирали, това е не само най-добрата, но и зашеметяваща имитация. Единственото, за което съжалявам, е, че няма да имам толкова дълги и красиви крака“, заяви певицата след изпълнението на Стефан Илчев.
 
Стефан Илчев покори сцената на „Като две капки вода“ с баладите на Селин Дион

ТИТА се изправи пред Crazy на Бритни Спиърс, придавайки момичешко излъчване на песента, създадена в годината на нейното раждане. 
 
Въпреки трудните събития в личен план, Папи Ханс успя да пресъздаде настроението на един от летните хитове на Криско. „Имитираше по-добре мен, отколкото аз себе си“, пошегува се и хитмйкърът от публиката.
 
Една от изненадите на вечерта беше появата на Благовест Аргиров на сцената, който стана дуетна половинка на Милко Калйджиев - двамата заедно се върнаха в култовите години на близнаците.
 
Деси Добрева пък сложи най-известния мустак в страната за образа на Милко Калайджиев, а Мария Илиева се преобрази в Емил Димитров, за да разкаже историята за хубавата Джиджи.
 
„Като две капки вода”: Истории зад кадър от Етиен Леви и Георги Низамов (ВИДЕО)

На полуфинала на шоуто на 20 май Мария Илиева ще се впусне в двоен образ с дует Каризма, а Петя Буюклиева ще премери глас в образа на Арета Франклин.

ТИТА ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се присъедини към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на свой ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските образа с M People.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.