В понеделник вечер участниците ще се изправят пред дуетни изпълнения и имитация на колеги
 „Това е шоуто на шоутата! Получих предложение още преди три години – днес това е сбъдната мечта! Преобразяването не е компромис с егото, а удоволствие да покажеш, че можеш да влезеш под кожата на изпълнителя и че можеш да пееш този уникални песни“, разказа Петя Буюклиева в „Здравей, България“. Най-трудното е поставянето на маски, което отнема часове. Певицата , която празнува своя 40-годишен юбилей на сцената именно в „Като две капки вода“, издаде, че получава поздравления за образа на Валя Балканска дори и на разходки в Южния парк. „Моят фаворит в предаването е Тита, която може да бъде невероятна във всякакви образи. Смятам, че е много важно младите изпълнители да бъдат подкрепяни, а и самата тя даде на мен ценни съвети, когато трябваше да я имитирам“, допълни певицата. Освен с репетиции в „Като две капки вода“ Петя Буюклиева е ангажирана с подготовката на поредица от концерти в страната.

В понеделник вечер Петя Буюклиева ще се отправи към ново предизвикателство с група KISS, а Дичо на свой ред ще се съсредоточи в баланса между два образа с Албано и Ромина. Деси Добрева ще се преобрази в емблемата на поп-фолка - Милко Калайджиев, а ТИТА ще се върне в ранните години на Бритни Спиърс. Милко Калйджиев ще избира между Братя Аргирови, а Папи Ханс ще запее един от големите хитове на Криско. Мария Илиева ще скочи в обувките на Емил Димитров, а Стефан Илчев ще имитира друг участник в шоуто – самата Мария Илиева.

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.