Депеш Мод пристигат с две подгряващи групи
Депеш Мод пристигат с две подгряващи групи / netinfo

До концерта на ню уейв легендите Депеш Мод у нас остават точно два месеца. За щастие на хилядите български фенове на британските идоли, те ще направят своето супер мащабно и атрактивно шоу на столичния стадион „Васил Левски” на 18 май.

 

Британците пристигат не с една, а с цели две чуждестранни подгряващи групи! Освен обявените Лейдитрон, вече е известна и втората формация, която ще открие страхотния фестивален ден преди големите хедлайнери. Това е MOTOR – една от най-актуалните британски електро формации за последните години, която ще се качи първа на сцената за грандиозния концерт. 

 

Формацията MOTOR  е представена от Мистър Но и Браян Блек, а музиката им е съчетание от завладяващ груув и индъстриъл барабани, съчетани с ейсид хаус елементи. Интернационалната формация се среща и събира в Лондон, където Мистър Но свири на барабани в клуб. В същото време Браян е талантлив поп изпълнител, със завидна биография на саунд инженер в личното звукозаписно студио на легендарния Принс в Минеаполис.

 

Все още ограничено количество билети за мегасъбитието могат да бъдат закупени на цени от 40, 45, 55 и 65 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро България в цялата страна и онлайн на www.tickeptro.bg